" Deze site is momenteel nog in experimentele fase!!! "

Ik ben met fotografie begonnen ongeveer 30 jaar geleden, in de tijd van de film waar fotografie nog veel moeilijker en mythischer was dan nu.
Destijds werd er dan ook meer dan de helft van de tijd doorgebracht in de doka, waar je letterlijk in het duister tastte. Natuurlijk mochten enkel de beste beelden het daglicht zien, hetgeen de voldoening alleen maar bevorderde.
In de overgangsperiode van film naar digitaal was voor mij de romantiek er een beetje van af en heb ik er willen mee stoppen om mij te verdiepen in desktop publishing, grafische vormgeving en webdesign. Wat later niet zo'n goeie keuze bleek te zijn. 
Na een paar jaar bleek dat dit niet lukte en heb ik mij digitale point & shoot camera aangegeschaft, namelijk een Canon PowerShot. Wat een camera, zo'n kleine alleskunner. Dankzij deze camera kreeg ik er terug zin in, maar dan enkel voor de fun want voor commerciële doeleinden was ik nog niet overtuigd van de digitale mogelijkheden.Een foto krijgt pas zijn waarde naarmate de leeftijd ervan. Het is een beetje geschiedenis schrijven, je kan gewoonweg niet terug in de tijd om alles te herbeleven.
Het gebruikte fotomateriaal is een combinatie van FujiFilm X-T10, Nikon D300, iPhone 5s en Panasonic Lumix FX30.
Fotografie is een passie dat alleen maar intenser wordt. Eenmaal gebeten, kan je het moeilijk loslaten!

Momenteel werk ik enkel op aanvraag, geen winkel. Enkel gepersonaliseerde opdrachten.
Back to Top